Tilmelding

Klik her for at gå til tilmelding direkte. Bemærk at tilmelding til DVHS-mødet den 2.-3. november 2023 skal ske senest fredag den 6. oktober!!

Databeskyttelsesforordningen/GDPR
I forbindelse med mødet vil der blive udleveret en liste hvor navne og arbejdssted for alle deltagere fremgår. Hvis du ikke ønsker at fremgå af denne liste, så send en mail til formanden for DVHS, Pia Heiselberg

Problemer med tilmelding?!
Flere oplever problemer med tilmeldingen online, og Conventus.dk, har ikke kunnet løse dette for DVHS!! Der er flere pt. typer af problemer, som DVHS har følgende løsningsforslag til:

1. Problemer med at åbne tilmeldingsmodulet
Problemet opstår når der forsøges tilmelding fra PC´ere med meget højt sikkerhedsniveau, eller benytter Internet Explorer. Forsøg at tilmelde dig via en anden browser, fx Google Crome, og gerne fra fx. en privat PC/hjemmeopkobling/Ipad…  Husk at alle tilmeldinger skal foretages som “nyt medlem”. Funktionen “Allerede medlem” fungerer ikke. Lykkedes det ikke for dig at tilmelde dig til kommende møde, så skriv til vores bogholder Ruth Rishøj.

2. Problemer med anvendelse af kreditkort
Der er kommet nye regler for online betaling med Eurocard/Mastercard, og reglerne gælder også snart for Dankort/Visa. Hvis du ikke kan bruge dit kort til at betale online er det sandsynligvis, fordi der ikke er tilknyttet et mobilnummer til kortet, jf. de nye regler. Læs hvordan du løser problemet her. Fra oktober 2017 er der mulighed for at tilmelde sig til DVHS-møderne ved brug af Mobilepay – dette sker via ovenstående link til tilmelding!! DVHS Bestyrelsen håber, at dem, der oplever problemer med betaling med kreditkort vil forsøge sig med denne løsning!